puding razmutiti u dva deci vode i 5 kašike šećera.zagrejati litar soka od kajsija sa 10 kašika šećera i ukuvati predhodno pripremljeni puding.
ohladiti.
umutiti paklu i po margarina.sjediniti sa ohladjenim pudingom.
krem podeliti na dva dela.
otopiti 120gr čokolade i dodati u pola krema, a drugu ostaviti žutom.
kolutiće topiti u sok.poredjati po tanjiru,rupice kolutića puniti džemom od kajsija.premazati žutim kremom.poredjati bananu izrezanu na kolutiće.bananu premazati žutim kremom.
ponoviti postupak sa čajnim kolutićima, pa filovati tamnim filom na isti način/krem-banane-krem.
tortu preliti čokoladnom glazurom.
ovo je original recepta, ali ja tortu pravim bez banana zbog alergije mog sina.torta je izuzetnog ukusa a ne gubi ništa od kvaliteta.
do sledećeg posta
Нема коментара:
Постави коментар